Horoskop 2011*

Oxen 21/4-21/5

"Du har tur och lyckas med det mesta"

KÄRLEK

I år kommer du till ett vägskäl. Rätt vad det är står du där och måste bestämma om du ska förändra allt eller vara nöjd med det du har. Det är stora beslut i görningen. Förmodligen är det under hösten som du kommer till pudelns kärna, innan dess velar du hit och dit utan att riktigt veta vad du vill. Därför blir det här ett år med många toppar och dalar, med mysiga månader (som april och juli) och krisperioder (som februari och juni). Men det är inte förrän året lider mot sitt slut som du är riktigt nöjd och säker på vilken väg du ska ta.

ÄVENTYR

Nya intryck, nya människor, nya saker att göra. Du letar hela tiden efter omväxling och utmaningar. Detta är rätt år för resor, kurser och spännande nya mål. Du har dessutom turen med dig så du kommer att lyckas med det mesta du gör – du behöver inte vara rädd för att misslyckas bara för att du lägger ribban högt. Full fart gäller, du hämtar andan under kortare perioder men sedan ångar du på igen. Gott om fester, nöjesliv och glamour blir det naturligtvis också. Allra bästa månaden för en drömresa är maj.

PENGAR

Din fantasi kan mycket väl vara årets bästa inkomstkälla. Du kan köpa billigt och sälja dyrt, genom att snygga till dina varor eller genom att puffa för dem på nätet. Knepen är många - du behöver bara hitta ett som passar dig. Kreativt skapande och övertalningsförmåga hjälper också till att ge dig ett lönsamt år. Riktigt bra för din ekonomi är om du dämpar utgifterna under sommaren, särskilt i juni och juli. Leta efter budgetalternativ, det blir minst lika roligt och slantarna behövs bättre till annat.


Klart ja sitter o letar igenom hela Internet efter hur mitt 2011 kommer bli, ja tror på de där.. ;P
Kolla ni oxå, ba leta upp ert horoskop på länkarna..

* HÄR

* HÄR

* HÄR


Kommentarer
Postat av: Dansat

Good site! Good anti-spam protection of guestbook! Keep it up!

2011-06-14 @ 09:42:06
URL: http://dansat.blogspoo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0