Films..

Lite filmer vi sett sista...

The losers..
Action / Äventyr

Helt okej.. bättre än va ja trodde den skulle va..

Handling;
En explosiv berättelse om bedrägeri och hämnd. En elitstyrka skickas in i den Bolivianska djungeln på uppdrag. Väl på plats blir de måltavlor för ett livsfarligt förräderi...


The bounty hunter..
Action / Komedi

Inget speciellt kanske.. men ja gillade den..

Handling;
Milo Boyd är en prisjägare som får sitt drömjobb. Han ska hitta och tillfångata sin exfru, reportern Nicole Hurly, som smitit från att betala borgen. Han tror att uppdraget ska bli enkelt, men när Nicole rymmer iväg för att jaga en story om en mordutredning inser Milo att ingenting är enkelt när det gäller honom och Nicole. Exmakarna trodde att löftena om att älska, hedra och lyda var tuffa - men att överleva kommer bli mycket tuffare..

Snabba cash..
Drama / Kriminal

Ja som inte gillar svenska filmer.. egentligen..
..ha nog upptäckt att vissa svenska filmer faktiskt ÄR bra.. ;P
Denna gillar vi..

Handling;
Johan Westlund, JW, är en fattig student som studerar ekonomi på Handels och som lever ett dubbelliv som stekare på inneställena kring Stureplan. Han kör svarttaxi på nätterna för att finansiera sin dyra livsstil, men drömmen om snabba pengar för honom djupare in i en hård värld av organiserad brottslighet. Samtidigt dyker Sofie upp på planhalvan, den sötaste mest välbärgade och eftertraktade av alla tjejer i de fina kretsarna och får JW helt på fall. Jorge är latinon som lyckas fly från fängelset och som kan allt om kokain. Mrado är underhuggare till ledare för jugoslaviska maffian och är trött på att vara till lags. Han är brutal och plågar sina offer utan hänsyn. Dessa tre mäns vägar korsas på ett ödesdigert sätt och kan bara sluta i en kamp om liv och död. Allt för jakten på snabba cash..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0